Aktuality podle tagu
V boxu níže dosaďte za "tag:" kód tagu.
Například tag: tag1. Nebo tag: tag2. Atd.

iRAP - kurz přesnosti a spolehlivosti hodnocení silničního provozu

03. 09. 2024

iRAP nabízí komplexní dvoudílný online kurz (2 x 1 hodina živého setkání) na téma Zajištění kvality v projektech iRAP, který účastníky vybaví základními nástroji a poznatky pro zajištění přesnosti a spolehlivosti hodnocení bezpečnosti silničního provozu.

Projekty iRAP byly realizovány partnery ve 128 zemích světa a pomohly informovat o bezpečnosti investic do silniční infrastruktury v hodnotě více než 103 miliard USD.

Přínosy kurzu:
Zvýšená spolehlivost projektů: Zajištění konzistentní kvality projektů iRAP zvládnutím klíčových technik zajištění kvality.
Kontrola kvality založená na datech: Naučte se efektivně využívat data k monitorování a zvyšování kvality iniciativ v oblasti bezpečnosti silničního provozu.
Zlepšení důvěry zainteresovaných stran: Získejte důvěru zúčastněných stran tím, že prokážete závazek dodržovat přísné normy kvality na celém světě.
Uznávané odborné znalosti: Rozvíjejte dovednosti v oblasti kontroly kvality v souladu s mezinárodními osvědčenými postupy iRAP a posilujte své odborné schopnosti.
Obsah a termíny:
Dvoudílný online kurz bude probíhat 3. a 10. října od 8.00 do 9.00 hodin východního času (GMT-4) / 14.00 hodin středoevropského času.

Více zde.


Štítky: Nehodovost a bezpečnost (Fakta a čísla, tag13), Bezpečnost (Mezioborového plánování, tag18), Vzdělávací rozměr (Mezioborového plánování, tag24)