Aktuality podle tagu
V boxu níže dosaďte za "tag:" kód tagu.
Například tag: tag1. Nebo tag: tag2. Atd.

Elektrokola vrací seniory a rekonvalescenty do sedel

30. 08. 2024

Elektrokola se stala nástrojem pro návrat starších generací k aktivnímu životnímu stylu. Díky nim se mnoho lidí, kteří dříve museli omezit své aktivity kvůli fyzickým omezením, může opět naplno věnovat cyklistice. Elektrokola je doslova vrátila do sedla, a motivace k delším výletům roste s dostupností kvalitní dobíjecí infrastruktury.

Lázně Velichovky 1897, nestátní zdravotnické zařízení s více než stodvacetiletou tradicí, se rozhodly podpořit tuto novou vlnu. Lázně se specializací na léčbu a rehabilitaci pacientů s onemocněním pohybového aparátu, po úrazech a operacích kostí a kloubů, vidí v elektrokolech velký potenciál pro podporu zdravého životního stylu. Aby tuto myšlenku ještě více podpořily, rozhodly se pořídit do svého areálu dobíjecí stanici e: bike BAR od české společnosti IONT tech.

IONT tech, známá svým vývojem a výrobou dobíjecí infrastruktury, nabízí stanice s unikátním a atraktivním designem. Díky široké kompatibilitě a funkčnosti těchto stanic mohou návštěvníci Lázní Velichovky snadno a rychle dobíjet svá elektrokola, což jim umožňuje prodlužovat své výlety a zvyšovat svou fyzickou aktivitu.

Lázně Velichovky tak nejenže sledují moderní trendy a potřeby veřejnosti, ale také aktivně podporují zdravý a aktivní životní styl. Dobíjecí stanice e:bike BAR od IONT tech je proto skvělým krokem k tomu, aby se z elektrokol stala běžná součást života v České republice.

e:bike BAR je skvělým nástrojem na podporu čisté mobility ve městech i pro rozvoj udržitelného turismu. 


Štítky: Elektromobilita, čistá vozidla a paliva (Dobrá praxe, tag30)